Mbappé krijgt steun van ploeggenoot: 'We hopen dat er een goede oplossing komt'

23-07-2023 20:46

Marquinhos hoopt dat Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain blijft. De aanvoerder van de club uit Parijs is zich ervan bewust dat zijn club in de clinch ligt met de sterspeler en ziet graag dat er een oplossing gevonden wordt.

De soap rondom Mbappé neemt ook deze zomer weer bizarre vormen aan. De Fransman wil zijn contract onder geen enkele voorwaarde verlengen bij PSG en dat zou ervoor kunnen zorgen dat hij komende zomer transfervrij de deur uit kan lopen. Dat wilde Franse kampioen voorkomen en daarom moet de sterspeler deze zomer worden verkocht.

"Het is een moeilijke kwestie", begint Marquinhos tijdens een persmoment. "Het is een exceptionele speler, maar het is een beslissing die door het management wordt bepaald. We willen dat de beste spelers bij ons spelen en we hopen dat er een goede oplossing komt", klinkt het.

PSG maakte onlangs een ferm statement door Mbappé niet op te nemen in de selectie voor het trainingskamp. De aanvaller traint momenteel met de reserves en ook de geruchtencarousel rondom zijn persoon komt langzaam op gang. Zo zouden Chelsea, Real Madrid en clubs uit Saudi-Arabië met hem aan de haal willen gaan.