Hilarische beelden vanuit Nijmegen: Ogawa deelt NEC-aankomst na winst in derby

8 april - 17:55

Koki Ogawa heeft inzicht gegeven in de totale feestvreugde in Nijmegen. De Japanner was aan het filmen toen NEC aankwam in Nijmegen na de overwinning in de Gelderse Derby tegen Vitesse. Directeur Wilco van Schaik had het ook zwaar te verduren.

Het moment dat de bus aankwam in Nijmegen heerste er totale gekte in de stad. Voor het eerst sinds 2014 wonnen de Nijmegenaren weer eens in Vitesse. NEC won in zijn gehele clubgeschiedenis pas drie keer eerder van de aartsrivaal in Arnhem en dus was er groot feest na de vierde overwinning. Het werd 0-3, mede door twee late doelpunten van Sontje Hansen.

Bij de Goffert hadden veel supporters zich verzameld om de overwinning te vieren. Op de beelden van Ogawa is dan ook te zien dat verschillende supporters uitzinnig van vreugde de bus betreden en liedjes beginnen te zingen. Het duurt ook even voor de aanwezige beveiliging de personen uit de bus kan halen.

NEC voorzitter Van Schaik had het ook te verduren. Het moment dat de bus weer begint te rijden staat hij tussen de supporters en wordt hij bijna overlopen. In de spelersbus lijdt dat tot veel hilariteit en verschillende spelers, waaronder de Japanner, kunnen er hardop om lachen.