@andyvandermeijde Wie zouden jullie kiezen? #psv #feyenoord ♬ original sound - Andy van der Meijde

Drenthe doet bijzondere ontboezeming: 'Dan hadden wij een woordenwisseling gehad'

4 maart - 09:30

Royston Drenthe is niet tevreden over Guus Til. De oud-voetballer deed een opmerkelijk uitspraak na de gelijkmaker van Til in de wedstrijd PSV - Feyenoord. Andy van der Meyde daarentegen heeft het niet zo met Mats Wieffer voor een bijzondere reden.

Beide oud-voetballers kregen de vraag: "Met welke voetballer van PSV of Feyenoord zou je niet op stap willen gaan." Het antwoord van Drenthe is overduidelijk. "Dat lijkt mij heel duidelijk vriend", begint de voormalig Real Madrid-speler op het TikTok-account van Van der Meyde.

"Guus Til zou op dit moment niet bij mij in de buurt moeten komen. Alleen maar omdat het feit dat hij Feyenoorder was en hij juichde op het moment dat hij scoorde. Heel dat Feyenoord gevoel is weggedrukt. Als hij nu in mijn zone was geweest dan hadden wij wel een woordenwisseling gehad."

Ook Van der Meyde antwoord op de vraag. Hij gaat echter compleet de andere kant op dan Drenthe. "Ik denk met Wieffer, want hij is de ideale schoonzoon. Hij is niet zo'n feestbeest. Het is een goede speler, werkt hard en geeft nooit op. Respect daarvoor, maar ik denk niet dat hij van het uitgaan en achter de meiden aangaan is.