Bijzonder triest: ogenschijnlijk zware blessure voor Bijlow, die huilend afdruipt

4 februari - 15:14 Laatste update: 15:17
2

Opnieuw een verschrikkelijke dag voor Justin Bijlow. De doelman van Feyenoord is ogenschijnlijk zwaar geblesseerd geraakt tijdens het duel met AZ. Een huilende Bijlow verliet zojuist het veld in Alkmaar.

Wat er precies met Bijlow aan de hand is, is vooralsnog niet bekend. De doelman werd door meerdere stafleden van Feyenoord van het veld gedragen en kon slechts op één been steunen, nadat hij zich bij een pass leek te verstappen. Gezien de blessurehistorie van de keeper zou je in dit geval dus kunnen denken aan zijn voet of knie.

De laatste ernstige blessure waar Bijlow mee te kampen heeft gehad, is die aan zijn pols. In het verleden lag de doelman van de Rotterdammers er ook al eens uit vanwege een gebroken middenvoetsbeentje. Daar is Bijlow in 2022 aan geopereerd. Ook de knie van Bijlow is één van de zwakke plekken van de keeper.

Wat het voor Bijlow nog wat extra zuur maakt, is dat Ronald Koeman zondagmorgen nog lovend over hem was bij Goedemorgen Eredivisie. De bondscoach ziet in de doelman één van de opties voor het EK dat in 2024 in Duitsland gehouden wordt.

De vervanger van Bijlow heet zoals de laatste jaren Timon Wellenreuther. De Duitse tweede doelman was aan het begin van het seizoen ook al de stand-in van de Oranje-international in Rotterdam en moet nu weer redding gaan brengen.