Nieuws

ED: Nog geen officieel bod op Gakpo, PSV wil door met Zenden

ED: Nog geen officieel bod op Gakpo, PSV wil door met Zenden

24-05-2022 07:12

PSV heeft nog geen officieel bod ontvangen voor Cody Gakpo. De Nederlandse spits werd onlangs gespot bij FC Barcelona, maar dat lijkt alleen om een wedstrijdbezoek te gaan zonder verdere bijbedoelingen. De Eindhovenaren zijn ook nog in gesprek om Boudewijn Zenden te behouden, weet het Eindhovens Dagblad te melden. 

De krant citeert technisch directeur John de Jong, die maandag een persconferentie gaf om het over de plannen van PSV te hebben. Gakpo is een dragende speler in Eindhoven, maar De Jong bevestigde op de persconferentie dat er nog geen concreet bod is gedaan voor de spits. 

PSV krijgt volgend seizoen te maken met enkele wisselingen in de staf, maar een eventueel vertrek van Boudewijn Zenden is volgens De Jong niet aan de orde. De nieuwe hoofdtrainer, Ruud van Nistelrooy, gaat met André Ooijer, Fred Rutten, Javier Rabanal en Tim Wolf het eerste elftal van PSV leiden. Voor Zenden zou geen plek meer zijn, maar de club uit Eindhoven gaat in gesprek met de oud-speler om te kijken hoe de twee partijen met elkaar door kunnen gaan.