Nieuws

Fikse kritiek op Schreuder in België: Club Brugge moet toch winnen?

Fikse kritiek op Schreuder in België: "Club Brugge moet toch winnen?"

08-05-2022 13:20 Laatste update: 13:40
1

Alfred Schreuder krijgt in België de nodige kritiek op zijn keuzes bij Club Brugge. De trainer pakte met de regerend landskampioen vier punten uit twee duels in de play-offs voor het kampioenschap van België.

Zowel tegen Royal Antwerp als Anderlecht wist Brugge niet te overtuigen. In België wordt het spel van de Bruggelingen als matig bestempeld en Schreuder zou van geluk moeten spreken dat er vier punten zijn behaald tot nu toe. De trainer moet het de rest van het seizoen doen zonder oud-Ajacied Mats Rits en Eder Balanta zou hem moeten vervangen. "Dat snap ik niet", aldus Imke Courtois bij De Zondag. "Club moet toch winnen? Ik zou voortaan ook voor Adamyan kiezen. Dat werkte toch goed een maand geleden? Ze moeten voorin echt diepgang hebben, om eventueel te counteren. Geloof maar niet dat Club zomaar zal kunnen teren op balbezit", stelt Courtois.

Club Brugge staat tweede in de kampioenspoule van België met drie punten achterstand op nummer een Union St. Gilloise. Zondag spelen de twee ploegen tegen elkaar en kan Brugge de koppositie overnemen van de club van oud-Feyenoorder Bart Nieuwkoop.