Nieuws

Dessers voegt daad bij woord en belt baas van fan met speciaal verzoek

Dessers voegt daad bij woord en belt baas van fan met speciaal verzoek

29-04-2022 16:25

De lijfspreuk 'Geen woorden, maar daden' is Cyriel Dessers op het lijf geschreven. Nadat duidelijk was geworden dat Feyenoord in de Conference League aan Olympique Marseille werd gekoppeld, kwam een fan met een verzoek aan het adres van de Belgische spits. Op ludieke wijze heeft Dessers de speciale wens weten in te willigen.

Op Twitter vroeg Feyenoord-fan Remco Ravenhorst of Dessers zijn baas wilde bellen. 'Na Schruns, Pristina, Luzern, Borås, Berlijn, Praag, Marbella Belgrado en weer Praag heb ik op werk nog wel wat uitleg nodig', schreef hij in de Tweet gericht aan de Conference League-topschutter. Dessers reageerde op zijn beurt: 'Ik bel je baas wel, geen probleem!'

Vrijdag kwam dan eindelijk het verlossende belletje. "We hebben gisteren natuurlijk een belangrijke overwinning gehad", begint Dessers het gesprek met baas Bram. "Dat is nog maar de halve stap, we zijn nog maar halverwege. Donderdag kunnen we alle steun gebruiken. Ik wilde je even bellen om te vragen of Remko toch vrij kan krijgen."

"Ik had het natuurlijk al in de pers gelezen en daardoor kwam er wel wat druk op te staan", reageert Bram. "Heel eerlijk gezegd: die jongen is met het Feyenoord-shirt aan geboren. Zo'n hoogtepunt voor de club kan ik hem natuurlijk niet ontnemen. Hij moet lekker gaan en ik vul de gaten wel op als baas."