Nieuws

'Hommeles in Amsterdam: Onana met vakantie, Antony zet zinnen op vertrek'

'Hommeles in Amsterdam: Onana met vakantie, Antony zet zinnen op vertrek'

22-04-2022 08:52

Ajax dreigt na dit seizoen slachtoffer te worden van een flinke leegloop. De Telegraaf houdt Ajax vrijdagochtend de uitgaande transferspiegel voor, en denkt onder meer dat Antony zijn laatste wedstrijden in de Johan Cruijff Arena al heeft gespeeld.

Dat Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch op de nominatie staan om naar Bayern München te vertrekken, is geen geheim. Ook Andre Onana lijkt met zekerheid een Italiaanse transfermove te gaan maken, naar Internazionale. De Telegraaf weet dat de sluitpost met vakantie is gestuurd naar zijn geboorteland Kameroen en of hij nog terugkeert, is onduidelijk.

Buiten dit drietal om zouden nog tal van andere spelers hun heil elders kunnen gaan zoeken. 'Antony wil de volgende stap in zijn carrière zetten, Sébastien Haller ligt goed in de markt en ook aan Lisandro Martinez, Jurriën Timber en Edson Álvarez wordt getrokken', meldt de Amsterdamse krant. Met het aanstaande vertrek van Erik ten Hag naar Manchester United, kan het Ajax dat we van de laatste jaren kennen er wel eens heel anders uit gaan zien.

'Het is duidelijk dat het bij de Amsterdamse club weleens rustiger is geweest. De transferperikelen leiden af. Al meent Ten Hag dat iedereen zijn focus voor de volle honderd procent op de titelstrijd heeft. Dat moet Ajax tegen NEC bewijzen.'