Nieuws

Klopp bespreekt vormdip Salah: 'Het is slechts een kwestie van tijd'

Klopp bespreekt vormdip Salah: 'Het is slechts een kwestie van tijd'

18-04-2022 15:26 Laatste update: 16:41

Jürgen Klopp maakt zich geen zorgen om de vormdip van Mohamed Salah. De Egyptenaar wist in de afgelopen tien duels slechts één keer te scoren en dat staat in schril contrast met zijn gebruikelijke moyenne. 

De Egyptenaar kwam in 2017 over van AS Roma en is sindsdien een absolute sterspeler op Anfield. Het maakt de recente vormdip des te verrassender "Het is compleet normaal dat hij zo'n fase doormaakt", liet Klopp weten in een persconferentie voorafgaand aan het duel met Manchester United. "Ik vond hem heel goed tegen Manchester City. Hij is er aantal keer dichtbij geweest."

Liverpool ontmoette United in oktober van vorig jaar, destijds was Salah goed voor een hattrick. De contractsituatie van Salah houdt de gemoederen al enige tijd bezig in Engeland. "We praten veel, maar op dit specifieke moment valt er niets te zeggen over zijn situatie. Het gaat gewoon over de dingen die hij moet doen in de wedstrijd", voegde Klopp toe. Naar alle waarschijnlijkheid zijn club en speler nog steeds in oveleg over het financiële plaatje. Het contract van Salah loopt door tot medio 2023.