Nieuws

'Feyenoord wil extra ervaren doelman aantrekken en komt uit bij Zoet'

'Feyenoord wil extra ervaren doelman aantrekken en komt uit bij Zoet'

12-04-2022 11:21

Feyenoord is al volop bezig om volgend seizoen niet wederom met een keepersprobleem te zitten. De Rotterdammers zoeken naar de mogelijkheid om een extra ervaren doelman aan te trekken en hebben Jeroen Zoet voor die positie gepolst, meldt het Algemeen Dagblad.

Jeroen Zoet beschikt over een aflopend contract bij het Italiaanse Spezia, maar kan daar voor twee jaar bijtekenen. Feyenoord heeft de doelman gevraagd of hij inderdaad van plan is te verlengen, of dat hij wel oren heeft naar een overstap naar Rotterdam-Zuid. Zoet zou naast Spezia en Feyenoord nog veel meer opties hebben voor komend seizoen.

Feyenoord kampt dit seizoen met een problemen op goal door de blessuregevoeligheid van de onomstreden Justin Bijlow. Door de blessure van de Oranje-international staat de laatste weken Ofir Marciano op goal, maar de Israëliër weet niet te overtuigen en viel door de mand tegen Ajax en Slavia Praag.

Via de speciale transfermarkt voor spelers uit Oekraïne werd Valentin Cojocaru aangetrokken, maar die speelde nog geen minuut en keert in principe in de zomer terug naar Oekraïne. De jonge Tein Troost en Thijs Jansen zijn volgens de Rotterdammers nog niet klaar voor het grote werk.

Eerder meldde het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl dat Feyenoord geïnteresseerd zou zijn in Zoet. Ook het AD brengt het nieuws nu naar buiten.