Nieuws

'Van Persie zegt nee tegen Manchester United en wil bij Feyenoord blijven'

'Van Persie zegt nee tegen Manchester United en wil bij Feyenoord blijven'

08-04-2022 14:07

Robin van Persie vertrekt (voorlopig) niet naar Manchester United. Volgens ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen zou de voormalig aanvaller bedankt hebben voor een dienstverband als assistent-trainer op Old Trafford.

Van Persie zou momenteel geen oren hebben naar een terugkeer naar de ploeg met wie hij de Premier League won. Op dit moment is hij actief in de jeugdopleiding van Feyenoord en heeft het daar uitstekend naar zijn zin. Naast zijn werkzaamheden bij de talentvolle voetballers op Varkenoord is de voormalig Oranje-captain ook betrokken bij het eerste elftal. "Voor de duidelijkheid, ze hebben Van Persie geprobeerd, maar dat was geen optie", vertelde Van Gangelen donderdag bij ESPN.

Op trainingsdagen van het vlaggenschip van Feyenoord fungeert Van Persie regelmatig als assistent van Arne Slot. Hij ontfermt zich dan als spitsentrainer over de aanvallers van de Rotterdammers. Zijn zoon, Shaqueel van Persie, timmert ook aan de weg als voetballer. Momenteel is de jongeling actief in het O16-elftal van de Stadionclub.