Nieuws

Gerrard twijtelt niet over toekomst Coutinho: 'Eigenaren zijn zeer ambitieus'

Gerrard twijtelt niet over toekomst Coutinho: 'Eigenaren zijn zeer ambitieus'

04-04-2022 18:42

Steven Gerrard is ervan overtuigd dat Philippe Coutinho langer bij Aston Villa kan blijven. De Braziliaan wordt van FC Barcelona gehuurd en moet veertig miljoen euro kosten voor een permanente overname, maar de Aston Villa-manager denkt dat de eigenaren dat wel zien zitten. 

Aston Villa staat tiende in de Premier League en mag spreken van een mooi seizoen. Gerrard is te spreken over de eigenaren van de club, Nassef Sawiris en Wes Edens. "Wat de eigenaren voor deze club hebben gedaan is fenomenaal qua ondersteuning. Ik denk niet dat ze zullen veranderen, want gezien de communicatie zijn ze erg ambitieus en willen ze wedstrijden winnen", zei Gerrard op het persmoment na de verloren wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers (2-1). 

"De eigenaren en ik zitten op één lijn wat betreft de toekomst van de club", vervolgde Gerrard. "Alle medewerkers weten waar we sterk zijn en waar we ondersteuning nodig hebben." Sawiris en Edens kwamen in 2019 aan het roer bij de Villains en hebben sindsdien ruim 350 miljoen euro geïnvesteerd. Aston Villa heeft voor komende zomer zijn zinnen onder meer gezet op Kalvin Phillips en Yves Bissouma, meldt het Spaanse Sport

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!