Nieuws

Pröpper baalt van comeback PSV: 'Zo klote, het is echt ongelooflijk'

Pröpper baalt van comeback PSV: 'Zo klote, het is echt ongelooflijk'

02-04-2022 21:25 Laatste update: 22:26

Robin Pröpper baalt van het gelijkspel tegen PSV. FC Twente was in het eerste half uur heer en meester en kwam op een 3-0 voorsprong. De Eindhovenaren wisten echter in de slotminuut de 3-3 te realiseren, waardoor de Tukkers twee punten zagen verdwijnen. 

In gesprek met ESPN laat Pröpper zijn emoties de loop. "Ik denk dat het wel een enerverend potje. Er zat wel alles in en we hebben echt ontzettend hard gestreden", zegt de Twente-speler. "Geweldige voetbalavond voor ons met publiek, maar het is zo zonde dat je deze niet winnend kan afsluiten. Je doet eigenlijk gewoon alles goed."

"Dan valt hij in de laatste minuut. Dat is zo klote, echt ongelooflijk", vervolgt Pröpper. Ondanks de late gelijkmaker kreeg Twente na afloop een applaus van het thuispubliek. "Dat zegt genoeg over de fans en wat ze met ons doen. Het is ongelooflijk en geeft ons ook kracht. Dat zie je ook in de eerste dertig minuten van die eerste helft. We kwamen 3-0 voor en dan mag dit niet gebeuren. Het is gewoon zo klote", sluit Pröpper af. 

Vanwege het gelijke spel vergroot koploper Ajax de voorsprong naar vier punten en heeft PSV nog zes wedstrijden de tijd om de Amsterdammers in te halen. Twente staat op de derde plek op punten gelijk met Feyenoord, maar de Rotterdammers spelen nog tegen Willem II.