Nieuws

Feyenoord bevestigt nieuws: Hulshoff volgend seizoen assistent van Slot

Feyenoord bevestigt nieuws: Hulshoff volgend seizoen assistent van Slot

31-03-2022 17:27 Laatste update: 17:28

De kogel is door de kerk: Sipke Hulshoff sluit volgend seizoen officieel aan bij het eerste elftal van Feyenoord. De trainer van het O21-elftal gaat Arne Slot assisteren in het seizoen 2022-2023 en heeft ook bijgetekend in Rotterdam.

Feyenoord meldt het nieuws via de eigen officiële kanalen. Hulshoff ligt met zijn nieuwe contract tot 2024 vast in Rotterdam en is blij met de kans die hij krijgt. "Ik heb het bij Feyenoord enorm naar mijn zin en kijk dan ook uit naar mijn nieuwe rol als assistent-trainer bij het eerste elftal. Tot die tijd is er voor mij alles aan gelegen om het huidige seizoen zo goed als mogelijk af te sluiten met Feyenoord Onder 21", sprak de trainer die Slot gaat vergezellen. 

Technisch directeur Frank Arnesen is blij dat Feyenoord Hulshoff heeft weten te behouden, aangezien meerdere clubs in de Eredivisie achter zijn handtekening aan zaten. "Sipke heeft veel kwaliteiten, waaronder als veldtrainer, waar een grote kracht van hem ligt. Dat laat hij hier bij Feyenoord dagelijks zien. Het is dan ook een prettig gegeven en goed voor de club dat hij voor langere tijd in Rotterdam blijft en in die hoedanigheid vanaf volgend seizoen fulltime bij het eerste elftal gaat assisteren", besluit Arnesen.