Nieuws

'Juventus is zeer geïnteresseerd in Kökcü en meldt zich bij Feyenoord'

'Juventus is zeer geïnteresseerd in Kökcü en meldt zich bij Feyenoord'

25-03-2022 14:26 Laatste update: 14:28

Juventus heeft serieuze belangstelling voor Orkun Kökcü. De Italiaanse grootmacht heeft zich al gemeld bij Feyenoord, schrijft het Twitteraccount 1908.nl.

Het doorgaans goed geïnformeerde medium meldt dat De Oude Dame getipt is door Mohamed Sissoko. De Italiaanse grootmacht heeft zich nu via de voormalig middenvelder gemeld in Rotterdam. Het prijskaartje voor de Turks international is niet bekend.

Kökcü stond eerder al in de belangstelling van onder meer Arsenal, AS Roma en Sevilla. De middenvelder ligt nog tot medio 2025 vast in de Kuip. De verwachting is dat hij voor een transferklapper in Rotterdam gaat zorgen. Dit seizoen is hij van grote waarde voor het elftal van Arne Slot. De nummer tien van Feyenoord was tot dusver goed voor zes doelpunten en acht assists. Daarnaast werd hij de twee keer op rij door ESPN uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Eredivisie.

Kökcü stond donderdagavond nog in de basis bij Turkije. De Turken verloren met 3-1 van Portugal. Door de nederlaag is het land uitgeschakeld in de strijd om een ticket voor het WK in Qatar.