Nieuws

Beugelsdijk: 'Als je die klap ziet, dan zou ik ook denken dat die zijn nek breekt'

Beugelsdijk: 'Als je die klap ziet, dan zou ik ook denken dat die zijn nek breekt'

24-03-2022 18:35 Laatste update: 18:40

In het thuisduel met Go Ahead Eagles viel Tom Beugelsdijk na een bosting bewusteloos op de grond. De schrik zat er goed in, maar de Haagse verdediger laat weten dat het goed met hem gaat en dat hij zich opmaakt voor zijn rentree bij Sparta Rotterdam.

"Het gaat goed met me, ik ben gezond en ben goed door de scans gegaan", steekt Beugelsdijk van wal in gesprek met de officiële kanalen van Sparta. De verdediger kan niet meer veel herinneren van het moment en schrok na het zien van de beelden enorm. "De klap kan ik me niet meer herinneren. Ik was goed geraakt, ik viel gewoon verkeerd. Ik was knock-out. Als je die klap ziet, dan zou ik ook denken die breekt zijn nek. Ik ben gewoon heel goed weggekomen. Je realiseert je weer dat een ongeluk in een klein hoekje zit."

Beugelsdijk is enorm dankbaar voor de liefde die hij ontving na het moment. "Het is echt bizar voor woorden hoeveel lieve berichten ik heb gekregen vanuit allerlei verschillende hoeken. Daar kreeg ik wel kippenvel van. Ik vind het toch wel prachtig dat iedereen meeleeft."

De Haagse verdediger is deze week weer begonnen met trainen. "Ik voel me hartstikke goed en ik ben echt blij dat ik weer op het veld sta. Door het lekkere weer word je nog blijer. Dat is het lekkerste voor een voetballer en voor mezelf, dat ik eindelijk weer op het veld sta." Beugelsdijk gaat in zijn 'vrije' weekend nog voor zichzelf trainen. "Maandag gaat de focus weer op Heerenveen", besluit de geroutineerde verdediger.