Nieuws

Van Hintum hekelt rol van Fledderus bij zijn vertek: 'Verhaal blijft heel vaag'

Van Hintum hekelt rol van Fledderus bij zijn vertek: 'Verhaal blijft heel vaag'

22-03-2022 17:38

Bart van Hintum is niet blij met het gedrag van Mark-Jan Fledderus. FC Groningen wil niet verder met de verdediger en de manier waarop dat gecommuniceerd is zorgt voor irritaties.

Van Hintum kreeg vorige week te horen dat de club niet met hem verder wil. "Fledderus gaf aan dat ik alle verwachtingen had overtroffen", vertelt Van Hintum aan RTV Noord. "Dat ik een op en top prof ben, voor de sport leef en belangrijk voor het team ben. Alles was helemaal positief, toch kwam de boodschap dat ze mijn contract niet gingen verlengen."

Fleddurus stelde eerder Frank Wormuth aan als nieuwe hoofdtrainer voor aankomend seizoen. De Duitse oefenmeester werkte bij Heracles al samen met Van Hintum, die zelf sterk het gevoel heeft dat hij daarom moet vertrekken. "Ik ben ervan overtuigd dat het verleden met deze keuze te maken heeft, want voor mij is het 99 procent zeker dat de nieuwe trainer mij er niet bij wil." 

"Als Fledderus gewoon eerlijk had gecommuniceerd dat hij me te oud vindt of dat de nieuwe trainer niet met me wil werken, dan had ik daar vrede mee gehad. Nu blijft het verhaal naar mij toe heel vaag en dat vind ik jammer", besluit de verdediger.