Nieuws

Ik heb goede hoop dat PSV de onverwachte kampioen gaat worden

"Ik heb goede hoop dat PSV de onverwachte kampioen gaat worden"

14-03-2022 11:52

PSV deed zondag goede zaken in de strijd om de landstitel door de lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht met 0-1 te winnen. De gebroeders Van de Kerkhof verschillen van mening of de schaal dit seizoen naar Eindhoven komt.

Dankzij de overwinning in de Domstad verkleinde PSV het verschil met koploper Ajax weer tot twee punten met nog acht wedstrijden te spelen. "Ik heb goede hoop dat PSV de onverwachte kampioen gaat worden", vertelt Willy aan Omroep Brabant. Op papier hebben de Brabanders een aanzienlijk makkelijker programma dan de Amsterdammers. "Ik zie de mogelijkheden wel, als PSV constant in het spoor blijft." Ajax neemt het nog op tegen onder meer AZ, Vitesse en Feyenoord.

"Het is spannend. Komend weekend treft PSV Fortuna en Ajax neemt het op tegen Feyenoord. Het zou zomaar kunnen zijn dat we na die speelronde bovenaan staan. Maar ik blijf erbij dat Ajax kampioen wordt", is broer René een andere mening toebedeeld. Over het optreden van Joël Drommel zijn de gebroeders anoniem: zij zagen de veelvuldig bekritiseerde doelman uitblinken in Utrecht. "Dat is heerlijk voor hem. Daar sta je voor, om punten voor je ploeg te pakken", besluit René.