Nieuws

Slot zet vraagteken achter inzetbaarheid Linssen: 'We hebben er goede hoop op'

Slot zet vraagteken achter inzetbaarheid Linssen: 'We hebben er goede hoop op'

09-03-2022 19:52 Laatste update: 19:58

Arne Slot is nog niet zeker of Bryan Linssen van de partij is tegen FK Partizan. De Nederlandse aanvaller is meegereisd naar Servië, maar is op woensdag in het hotel achtergebleven om te worden behandeld. 

Op de persconferentie in Belgrado kon Slot geen sluitend antwoord geven over de inzetbaarheid van de spits. "Het wordt spannend of Bryan morgen gaat halen, maar we hebben daar goede hoop op." Guus Til en Patrik Walemark zijn beide geschorst en zullen niet inzetbaar zijn in het Conference League-duel. Cole Bassett, die overkwam van Colorado Rapids, is nog niet speelgerechtigd. 

Feyenoord zal op donderdag FK Partizan treffen in de achtste finales van de Conference League. Door de schorsing van Til kan Jens Toornstra uitgaan van een basisplaats. De aanvoerder omschrijft Partizan als een "sterke, ervaren ploeg". "Ze staan niet voor niets stijf bovenaan in de Servische competitie. Partizan is goed in de omschakeling, maar ook in defensief opzicht geven ze weinig weg. Ik verwacht een mooie wedstrijd in een mooie ambiance", besluit de Nederlander.