Nieuws

Uitvak Heracles blijft rest van seizoen dicht: beheersmaatregelen blijven gelden

Uitvak Heracles blijft rest van seizoen dicht: beheersmaatregelen blijven gelden

17-02-2022 19:35 Laatste update: 21:06

Heracles Almelo zal de rest van het seizoen het uitvak dichthouden. De gemeente van Almelo heeft bepaald dat het vak niet veilig genoeg is voor bezoekers.

Dat laat Heracles weten op de eigen website. Op 17 oktober van vorig jaar stortte een deel van de tribune van NEC in en liet Heracles het eigen stadion verstevigen. Sindsdien hebben de Almeloërs last van beheersmaatregelen, die dus nog niet gaan verdwijnen.

De huidige nummer twaalf van de Eredivisie betreurt het dat het uitvak gesloten blijft. 'In ons stadion willen wij eenieder een fantastische voetbalbeleving aanbieden en uitsupporters mogen hierin vanzelfsprekend niet ontbreken. We staan als club bij onze uitsupporters juist bekend om onze gastvrijheid. Helaas moeten we nu pas op de plaats maken. Zodra het weer mag zullen wij onze gastvrijheid weer oppakken met onze collega-clubs en hun supporters', laat de club weten.

'Indien de beheersmaatregelen niet of onvoldoende worden nageleefd, kan de gemeente besluiten om het stadion te sluiten voor publiek en dit willen wij te allen tijde voorkomen. We vragen nogmaals ieders begrip voor deze situatie', sluit de club uit Almelo af. 

De Heraclieden melden daarnaast dat voor de laatste vijf thuisduels geen losse kaartverkoop beschikbaar zal zijn.