Nieuws

Opmerkelijk: Las Palmas aanvoerder reist naar Dubai zonder goedkeuring

Opmerkelijk: Las Palmas aanvoerder reist naar Dubai zonder goedkeuring

01-11-2023 15:47 Laatste update: 15:55

Jonathan Viera speelde al 265 wedstrijden voor Las Palmas en is de huidige aanvoerder van de ploeg. Onlangs ontstond er een geschil met de trainer en Marca meldt nu dat hij is afgereisd naar Dubai voor een transfer zonder goedkeuring van de club.

De krant meldt dat verschillende ooggetuigen Viera een vliegtuig zagen boarden richting de Arabische Emiraten. Dit als vervolg van een vete die de aanvoerder heeft met de huidige hoofdtrainer García Pimienta. Sinds begin oktober speelde de middenvelder geen wedstrijd meer en nu kent de soap een nieuw hoofdstuk.

Las Palmas meldt zelf dat de speler een paar weken vrij heeft gekregen vanwege persoonlijke kwesties. Ook mocht hij het Canarische eiland verlaten om af te reizen naar Madrid om daar een dokter te bezoeken. Dat deed Viera niet en vanuit het Madrileense Adolfo Suárez vliegveld vloog hij door.

Tijdens de zomerse transferwindow liet Las Palmas nog een bod van meerdere miljoenen links liggen om zo de speler onder contract te houden. Zijn speeltijd viel tegen, maar voorzitter Miguel Ángel Ramírez koos de kant van zijn trainer. Hoe Las Palmas verder gaat met de speler is nog de vraag. Wel had Pimienta al rekening gehouden dat zijn aanvoerder niet zou spelen tegen Atletico Madrid komend weekend.