Nieuws

Waar wordt Heracles Almelo - PSV uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

Waar wordt Heracles Almelo - PSV uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

04-11-2023 09:31 Laatste update: 09:30

PSV is na tien wedstrijden nog altijd foutloos in de Eredivisie. De Eindhovenaren gaan aanstaande zaterdag op bezoek bij Heracles Almelo. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda!

PSV won afgelopen zondag met 5-2 van Ajax en heeft daardoor ál haar eerste tien wedstrijden van de competitie gewonnen. De ploeg van trainer Peter Bosz beleeft zodoende de beste seizoenstart sinds 2018/2019. Toen zorgde Mark van Bommel ervoor dat zijn mannen in de eerste dertien wedstrijden de volle buit pakten. Het gat tussen PSV en AZ en FC Twente op de ranglijst is momenteel vijf punten, al moeten de Alkmaarders nog de slotfase van het thuisduel met NEC inhalen.

Heracles promoveerde vorig seizoen na een jaar afwezigheid en staat achtste. De ploeg van trainer John Lammers hoopt PSV uiteraard de eerste punten af te snoepen. Drie seizoenen geleden werd het bijvoorbeeld nog 1-1. De laatste thuiszege van de Almeloërs op PSV dateert alweer van september 2015.

Heracles Almelo - PSV live op tv

Heracles Almelo – PSV begint zaterdagmiddag 4 november om 16.30 uur in Erve Asito Stadion. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2.