Laporta bevestigt plannen met Portugese huurlingen: 'Zullen ons best moeten doen'

Barcelona zet in op langer verblijf van de Joao's
19 oktober 2023 om 11:35
Laatste update: 19 oktober 2023 om 11:39

Barcelona hoopt zich te gaan versterken met zowel Joao Felix als Joaoa Cancelo komende zomer. Clubpresident Joan Laporta heeft bevestigd dat als beide zo door gaan, de club de huurdeals graag om wil zetten in permanente deals.

Laporta sprak donderdagochtend de pers toe en ging daarbij in op de financiële problemen en de mogelijkheden op de transfermarkt. Volgens de preses is de club al bezig met de zomerse transferperiode en staan de Joao’s bovenaan het lijstje. "Als ze zo blijven spelen, dan zullen we ons best moeten doen om de Joao’s te contracteren, maar het hangt allemaal af van wat Deco zegt. Ik wil dat het beste altijd bij ons blijft en persoonlijk hou ik al heel lang van Joao Félix."

Tijdens het gesprek gaf Laporta aan dat de club sportief en financieel er beter voor staat dan de afgelopen jaren. "Bij Barça hebben we nu zeer competitieve spelers. We hebben een team dat veel meer gewaardeerd wordt in de markt dan toen we arriveerden. Onze duidelijke doelstellingen zijn het winnen van de competitie en we proberen de Champions League te winnen."