Nieuws

'Antony trainde al mee met United, kans aanwezig dat hij dinsdag speelt'

'Antony trainde al mee met United, kans aanwezig dat hij dinsdag speelt'

02-10-2023 13:28

Erik ten Hag heeft Antony zondag verwelkomd op de training van Manchester United en doet dinsdag mogelijk beroep op de Braziliaan. The Red Devils treffen Galatasaray in de Champions League

Ten Hag spreekt maandag op het persmoment richting het duel in het miljardenbal. Antony was de laatste weken afwezig vanwege de aantijgingen voor huiselijk geweld, maar dit weekend keerde de speler terug. "Hij heeft gisteren (zondag, red.) voor het eerst meegetraind", stelt Ten Hag. "Vandaag trainen we verder en gaan we in gesprek. Het is mogelijk dat hij dinsdag in de wedstrijdselectie zit."

De ervaren oefenmeester zal dinsdag oude bekende Hakim Ziyech waarschijnlijk niet tegenkomen. De aanvaller blesseerde zich eind september op de training in Turkije en ontbrak al de afgelopen twee wedstrijden in de selectie. Wel wilde Ten Hag iets kwijt over de ploeg die hij dinsdag treft. "Het is een goede ploeg, met niet alleen maar Zaha en Icardi. Ze hebben ook een Mertens en een Ziyech. Het gaat om het elftal", besluit Ten Hag.