Nieuws

Van der Meijde onthult: 'Hoorde dat er een onderzoek is gestart naar Mislintat'

Van der Meijde onthult: 'Hoorde dat er een onderzoek is gestart naar Mislintat'

18 september - 21:46 Laatste update: 19 september - 11:28
4

Volgens Andy van der Meijde is er binnen Ajax een onderzoek gaande naar de werkwijze van technisch directeur Sven Mislintat. De analist van Veronica Offside suggereert dan men twijfelt aan de integriteit van de Duitser, die naar verluidt mogelijk aan sommige deals zou hebben verdiend.

"Ik hoorde in de wandelgangen dat er een onderzoek is gestart naar Mislintat", zo vertelt Van der Meijde. Zijn bijzondere onthulling wordt in eerste instantie niet serieus genomen door presenator Wilfred Genée en tafelgenoten Wesley Sneijder en Wim Kieft, maar Van der Meijde stelt het te menen. "Dat hij er zelf aan verdient?", reageert een verbaasde Genée. "Dat gaan ze nu uitzoeken", aldus Van der Meijde.

Sneijder haakt er vervolgens op in. "Als dat echt gebeurd is, mag je dat alles en iedereen kwalijk namen bij Ajax, ook de raad van commissarissen. Die moet transacties goedkeuren. Als het echt zo is."

Mochten de verhalen kloppen, dan zou het niet de eerste keer zijn dat de werkwijze van een Ajax-medewerker in twijfel wordt getrokken. Zo kwamen er vorig seizoen geruchten naar buiten over het feit dat zaakwaarnemer Milos Malenovic betrokken zou zijn bij dergelijke deals.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!