Nieuws

‘Jadon Sancho klaar voor confrontatiegesprek met Erik ten Hag'

‘Jadon Sancho klaar voor confrontatiegesprek met Erik ten Hag'

10-09-2023 16:45

Jadon Sancho staat maandag klaar voor een confrontatiegesprek met Manchester United-manager Erik ten Hag. Dit komt vanwege zijn uitbarsting op sociale media richting Ten Hag.

Ten Hag maakte geen gebruik van Sancho voor het duel met Arsenal en stelde dat de speler teleurstelde op de trainingen. Sancho liet het daar niet bij zitten en vuurde terug via sociale media. 'Geloof alsjeblieft niet alles wat je leest! Ik zal niet toestaan ​​dat mensen volkomen onware dingen zeggen, ik heb me deze week heel goed gedragen op de training', reageerde de 23-jarige voetballer 'Ik denk dat er nog andere redenen zijn waar ik niet op wil ingaan. Ik ben lange tijd een zondebok geweest en dat is niet eerlijk.'

De soap rondom Sancho is er een die Ten Hag momenteel niet kan gebruiken. Mason Greenwood verliet via de achterdeur al Old Trafford richting Getafe, maar ook Antony is nu in opspraak geraakt. De Braziliaan wordt voorlopig buiten de selectie van United gehouden, maar Sancho krijgt wellicht na maandag nog een nieuwe kans. 

De buitenspeler kwam in 82 wedstrijden tot twaalf doelpunten en zes assists uit voor The Red Devils. In de zomer van 2021 kwam hij voor maar liefst 85 miljoen euro over van Borussia Dortmund. In het verleden speelde hij in de jeugd van aartsrivaal Manchester City.