Nieuws

VN Poll: Wie moeten er volgens jou bij Oranje op het middenveld tegen Griekenland?

VN Poll: Wie moeten er volgens jou bij Oranje op het middenveld tegen Griekenland?

06-09-2023 13:37 Laatste update: 07-09-2023 09:29

Het Nederlands elftal beschikt over een aantal middenvelders die in topvorm verkeren. Waar we de naam van Frenkie de Jong negen van de tien keer wel kunnen opschrijven, is dat voor sommige andere spelers niet direct het geval. Wie moeten er volgens jou naast hem staan om de ballen te verdelen en ze te onderscheppen? Geef je mening in de VN Poll onder dit artikel of discussier in de comments!

Bondscoach Ronald Koeman heeft de beschikking over De Jong, Mats Wieffer, Xavi Simons, Joey Veerman, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Tijjani Reijnders en Steven Berghuis. De controleurs in deze zijn Wieffer, De Roon en Koopmeiners. Simons en Reijnders spelen bij hun clubs veelal op tien, hoewel Reijnders net als Joey Veerman ook vaak als centrale middenvelder wordt gepostioneerd.

Oranje speelt aanstaande donderdag om 20.45 in het Philips Stadion tegen Griekenland, in het kader van de EK-kwalificatie. Op zondag nemen 'we' het op tegen Ierland, om dezelfde tijd.

Wie moeten er volgens jou op het middenveld van Oranje staan? Geef je mening in de poll hieronder of discussier in de comments!