Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: steraankoop direct in de basis tegen Utrecht

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: steraankoop direct in de basis tegen Utrecht

03-09-2023 07:49 Laatste update: 08:23

Feyenoord kwam afgelopen week goed voor de dag door met 6-1 te winnen van Almere City. Zondag wacht een uitwedstrijd tegen FC Utrecht en volgens het Algemeen Dagblad zal Arne Slot zijn ploeg wijzigen ten opzichten van vorige week.

Afgelopen week presenteerde Feyenoord wederom nieuwe aanwinsten. Luka Ivanusec en Ondrej Lingr werden voorafgaande aan de wedstrijd tegen Almere gepresenteerd in het stadion. Lingr is nog herstellende van een blessure, maar Ivanusec is wel topfit. Van de Kroaat wordt veel verwacht en naar verwachting staat de aanvaller ook direct in de basis. Zijn plek bij de eerste elf zal ten koste gaan Yankuba Minteh die op de bank zal plaats nemen.

Ondanks het aantrekken van Mikki van Sas zal Timon Wellenreuther in de basis starten tegen Utrecht en is er verder weinig reden tot wijzigingen achterin de defensie. Op het middenveld is er wederom geen plaats voor Ramiz Zerrouki en zal Calvin Stengs als aanvallende middenvelder komen te spelen naast Mats Wieffer en Quinten Timber.

De vermoedelijke opstelling: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Gimenez, Ivanušec.