Breaking news

'Olympiakos overweegt ongelukkige buitenspeler over te nemen van Feyenoord'

'Olympiakos overweegt ongelukkige buitenspeler over te nemen van Feyenoord'

31 augustus - 11:28 Laatste update: 11:30

Javairô Dilrosun wordt in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Olympiakos Pireaus. Dat melden diverse Griekse media en 1908.nl donderdag. Feyenoord zou naar verluidt niet onwelwillend tegenover een transfer van hun buitenspeler staan.

Feyenoord nam Dilrosun vorig jaar zomer voor vier miljoen euro over van Hertha BSC, maar in De Kuip wil het ondanks een zinderend debuut maar niet vlotten voor de 25-jarige aanvaller. In het huidige seizoen kwam hij twee keer in actie als invaller. De kans op meer speeltijd lijkt er met concurrentie van Luka Ivanusec, Igor Paixão, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh, Calvin Stengs en de 17-jarige revelatie Leo Sauer dan ook niet bepaald in te zitten voor de eenmalig Oranje-international.

Het Griekse Olympiakos lijkt hem nu van die situatie te willen verlossen. De Thrilos is nog niet concreet, maar is naar verluidt wel bezig om de mogelijkheden tot een transfer te onderzoeken. De transferwindow in Griekenland loopt nog tot maandag 11 september, dus er is voor hen nog voldoende tijd.

Dilrosun kwam tot dusver in totaal 45 keer in actie voor Feyenoord, waarin hij zesmaal scoorde en acht assists wist te geven. Zijn contract loopt nog tot medio 2026.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!