Breaking news

'Ajax hoopt nog steeds op komst City-talent, flinke concurrentie vanuit Engeland'

'Ajax hoopt nog steeds op komst City-talent, flinke concurrentie vanuit Engeland'

29-08-2023 13:35

Ajax aast nog steeds op Manchester City-talent James McAtee als vervanger voor de naar West Ham United vertrokken Mohammed Kudus. Dat meldt het Engelse The Telegraph.

Volgens de Engelse krant hoopt Ajax McAtee te huren van Manchester City. De Amsterdammers kunnen wel rekenen op stevige concurrentie. Ook Wolverhampton Wanderers, Leicester City en Sheffield United hopen de middenvelder van Engeland onder de 21 te huren.

Manchester City heeft de geïnteresseerde clubs duidelijk gemaakt dat ze niet geïnteresseerd zijn in een verkoop van McAtee. Ze zien in de Engelsman een potentiële speler voor het eerste elftal. Het valt nog maar te bezien of City McAtee daadwerkelijk laat vertrekken voor de transferdeadline van vrijdag 2 september. Pep Guardiola zou de middenvelder er het liefst bijhouden.

Ajax is in ieder geval druk bezig met het zoeken naar een vervanger van Kudus. Georges Mikautadze wordt binnenkort gepresenteerd, maar de Georgiër lijkt meer een spits dan een aanvallende middenvelder te zijn.

:muscle: 4