Nieuws

De Ligt wordt geroemd bij Juventus: 'De beste verdediger van de wereld'

De Ligt wordt geroemd bij Juventus: 'De beste verdediger van de wereld'

29-01-2022 16:33

Christian Vieri is van mening dat Juventus moet beginnen met presteren zich niet langer achter excuses kan verschuilen. De gewezen Italiaanse topspits ziet De Oude Damveel geld uitgeven aan spelers en noemt Matthijs de Ligt de beste verdediger van de wereld.

Via Twitch zendt Vieri BoboTV uit. De voormalig goalgetter gaat in op de dadendrang van Juventus op de transfermarkt. "Agnelli wordt vaak bekritiseerd, maar twee jaar geleden heeft hij de beste verdediger ter wereld gehaald, De Ligt", toont Vieiri zich onder de indruk van de Nederlander.

"Afgelopen jaar haalde hij Chiesa, voor veel geld (40 miljoen euro, red.). Nu haalt hij Vlahovic, voor 75 miljoen euro. Dit zijn zeer sterke, jonge spelers die er klaar voor zijn", vervolgt hij. De eerste seizoenshelft van Juventus kon Vieri niet bepaald bekoren. "Laten we het niet meer hebben over de wedstrijden die we gezien hebben, dat was onacceptabel. Juventus kan niet twee of drie jaar wachten om weer om de Scudetto te strijden. Geen excuses meer"