Transfernieuws

'Toekomst van drie Feyenoorders onzeker, Pedersen hard op weg naar de uitgang'

'Toekomst van drie Feyenoorders onzeker, Pedersen hard op weg naar de uitgang'

15-08-2023 14:30 Laatste update: 14:35

Feyenoord neemt deze zomer mogelijk afscheid van Patrik Walemark, Antoni Milambo en Marcus Pedersen. Laatstgenoemde staat voor een definitief vertrek, terwijl de eerste twee op de nominatie staan om op huurbasis te verkassen, meldt het Algemeen Dagblad.

De concurrentie wordt steeds zwaarder bij Feyenoord en dus vallen een aantal spelers buiten de boot. Met Igor Paixão, Alireza Jahanbakhsh, Calvin Stengs, Javairô Dilrosun, Yankuba Minteh beschikken de Rotterdammers over veel buitenspelers en dan zijn Luka Ivanusec en Oussama Idrissi ook nog hard op weg naar De Kuip. Walemark hoeft dus niet op speelminuten te rekenen dit seizoen en mag volgens het AD verhuurd worden.

Ook Milambo kan op huurbasis te vertrekken. De 18-jarige middenvelder staat op het lijstje van meerdere clubs. Arne Slot is wel zeer gecharmeerd van hem, dus een vertrek is niet helemaal zeker. Pedersen kan na de komst van Bart Nieuwkoop uitkijken naar een nieuwe club. Torino lijkt de voornaamste kandidaat om de Noorse back op te halen.