Nieuws

'SC Heerenveen heeft twee miljoen euro over voor Veerman-vervanger uit Zweden'

'SC Heerenveen heeft twee miljoen euro over voor Veerman-vervanger uit Zweden'

27-01-2022 13:48

SC Heerenveen is in de zoektocht naar aanvallende versterkingen uitgekomen bij Amin Sarr. De Friezen zouden een bedrag van twee miljoen euro hebben geboden op de spits van Malmö FF, schrijven diverse media uit Zweden.

Tegenover het Zweedse Expressen reageert Sarr op de vermeende interesse uit Nederland. "Als het zover was gekomen, was ik er waarschijnlijk wel klaar voor geweest", aldus de zelfverzekerde aanvaller. Op dit moment is de Zweed op zijn plaats bij zijn huidige werkgever. "Het voelt goed in Malmö."

Dat zijn naam rond genoemd wordt bij clubs, krijgt Sarr mee. "Natuurlijk lees je het, maar je probeert het weg te houden en je op voetbal te concentreren", besluit hij. Ook het Zweedse Fotboltransfers.com verzekert dat Heerenveen maar liefst twee miljoen euro wil neertellen.

Na een succesvolle verhuurperiode bij Mjällby keerde Sarr deze zomer terug bij Malmö. Onder Milos Milojevic (de opvolger van de onlangs vertrokken Jon Dahl Tomasson) is de jongeling nog niet uitgegroeid tot vaste waarde. Tot nu toe kwam de twintigjarige aanvaller tot 39 wedstrijden in de Allsvenskan en scoorde daarin negen keer.