Transfernieuws

'Feyenoord wil doorpakken en na Stengs spoedig nog een buitenspeler contracteren'

'Feyenoord wil doorpakken en na Stengs spoedig nog een buitenspeler contracteren'

25-07-2023 08:30

Ondanks de aanstaande komst van Calvin Stengs, wil Feyenoord doorpakken inzake de komst van Luka Ivanusec. De linksbuiten moet spoedig onder contract staan bij de Rotterdammers, meldt 1908.

Stengs lijkt deze week nog gepresenteerd te worden als nieuwste aanwinst van Feyenoord. De linksbuiten moet de aanval van Feyenoord gaan versterken, maar de Rotterdammers lijken het daar niet bij te gaan laten. 1908 stelt namelijk dat Feyenoord de komende dagen de verdere toenadering gaat zoeken met Ivanusec en zijn club Dinamo Zagreb. Dinsdagavond komt de Kroaat echter nog in actie met zijn huidige club in de voorronde van de Champions League tegen FC Astana.

Zoals al langer bekend is, maakt Feyenoord zich hard voor de komst van Ivanusec. De Kroaat staat te boek als linksbuiten, maar kan ook als aanvallende middenvelder uit de voeten. Aangezien Feyenoord ook daar nog een speler zoekt, is het niet onlogisch dat Ivanusec hoog op het lijstje staat. Olympique Marseille schijnt ook te hengelen naar de diensten van de international waardoor Feyenoord snel moet handelen als ze er met de speler vandoor willen gaan.