Transfernieuws

'Nieuws uit Rotterdam: Feyenoord wil Stengs voor neus van Antwerp wegkapen'

'Nieuws uit Rotterdam: Feyenoord wil Stengs voor neus van Antwerp wegkapen'

24-07-2023 07:04 Laatste update: 25-07-2023 00:06
3

Feyenoord aast op Calvin Stengs en hoopt de aanvaller voor de neus van Royal Antwerp weg te kapen. Dat meldt De Telegraaf, nadat eerder Foot Mercato al met berichtgeving kwam.

Stengs werkte bij AZ Alkmaar al samen met Arne Slot. De Feyenoord trainer hoopt op een hernieuwde samenwerking bij Feyenoord. Volgens De Telegraaf hebben de Rotterdammers zich gemeld met OGC Nice om dat te bewerkstelligen. Mocht Danilo daadwerkelijk naar Rangers vertrekken, dan hoopt Feyenoord die transfersom te gebruiken voor de komst van Stengs.

Vorig seizoen verhuurde Nice Stengs aan Royal Antwerp FC. De aanvaller annex middenvelder veroverde daar een basisplaats, won de beker én het kampioenschap. Antwerp hoopt Stengs definitief over te nemen van de Fransen, maar Feyenoord hoopt de deal dus te kapen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft zeven miljoen euro inclusief bonussen over voor Stengs. Feyenoord zou zeven miljoen exclusief bonussen gaan bieden, meldt Foot Mercato.

In het elftal van Mark van Bommel was Stengs een van de absolute uitblinkers. In 31 duels was de aanvaller goed voor drie goals en negen assists.