Transfernieuws

'Ten Hag slaat enorme slag en verlengt contract van uitblinker tot 2028'

'Ten Hag slaat enorme slag en verlengt contract van uitblinker tot 2028'

17-07-2023 10:19 Laatste update: 10:21
1

Manchester United is dicht bij de contractverlenging van Marcus Rashford. De aanvaller van The Red Devils, die vorig seizoen een geweldige indruk maakte, staat op het punt zijn contract tot 2028 te verlengen. 

United zou met het behouden van Rashford een enorme slag slaan. De speler staat momenteel tot 2024 onder contract op Old Trafford en werkt nu de laatste details uit met de club. Meerdere clubs uit Engeland en Europa informeerden naar de vleugelspeler, maar het besluit van Rashford lijkt vast te staan. De voetballer leefde volledig op met de komst van Erik ten Hag, die zijn vertrouwen in de 25-jarige speler legde. Volgens The Athletic is een contractverlenging zo goed als zeker. 

De nummer drie van het afgelopen Premier League-seizoen kan deze week de rust doen wederkeren met de verlenging van Rashford. Bovendien staat André Onana op het punt bij de Engelse club te tekenen: de Kameroener moet 55 miljoen euro kosten en komst over van Internazionale. Rashford zit sinds zijn zevende bij United en wist tot dusver 123 keer te scoren in 359 wedstrijden.