Nieuws

Slot laat zich uit over aanvoerderschap en vermeende Danjuma-interesse

Slot laat zich uit over aanvoerderschap en vermeende Danjuma-interesse

12-07-2023 20:34 Laatste update: 20:41

Arne Slot ontkent de interesse in Arnaut Danjuma niet. De Feyenoord-trainer vindt de Oranje-international een interessante speler, maar weet niet of zijn komst reëel is.

Danjuma zou de vertrokken Oussama Idrissi moeten opvolgen in Rotterdam. "Het is geen geheim dat wij ons oriënteren op de markt", reageert Slot tegenover de NOS. "Danjuma is bijvoorbeeld een goede speler, dat weten we allemaal. Of iets reëel is, zijn dingen die we intern uitzoeken. We kijken natuurlijk naar meerdere opties."

Veel sterkhouders van Feyenoord worden in verband gebracht met een vertrek uit Rotterdam. Zo worden onder meer Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow nauwlettend in de gaten gehouden door Europese topclubs. "Iedereen is volledig gefocust op Feyenoord en voor mij is er dan ook geen aanleiding om een vertrek te verwachten, alhoewel je dat in de voetballerij simpelweg nooit weet", vertelt Slot.

Feyenoord oefende woensdagmiddag tegen Club Brugge en in het oefenduel droeg Justin Bijlow de aanvoerdersband. Of de goalie Orkun Kökçü daadwerkelijk opvolgt als captain is nog niet bekend. "Justin was afgelopen seizoen de derde in de rij, dus hij droeg nu de band. Maar het is te vroeg om nu al uitspraken te doen over een aanvoerderschap. De komende weken moeten we gaan kijken wie er nog zijn en wie niet", aldus Slot.