Breaking news

'AZ-vraagprijs van Reijnders bekend, nog gat van 'enkele miljoenen' met Milan'

'AZ-vraagprijs van Reijnders bekend, nog gat van 'enkele miljoenen' met Milan'

05-07-2023 06:52 Laatste update: 08:18
3

AZ en AC Milan zijn stevig aan het onderhandelen over Tijjani Reijnders en het gat tussen vraag en aanbod is nog 'enkele miljoenen', meldt De Telegraaf. De middenvelder van de Alkmaarders heeft zijn zinnen in ieder geval op een avontuur in de Italiaanse hoofdstad gezet.

Volgens de ochtendkrant en eerdere berichtgeving is Reijnders persoonlijk al even rond met Milan. Er ligt een vijfjarig contract klaar voor de 24-jarige spelmaker die ook nog eens een netto jaarsalaris van 1,7 miljoen euro kan gaan verdienen bij I Rossoneri.

Het enige obstakel dat een transfer nu nog in de weg ligt, is de transfersom die voor Reijnders zal moeten worden neergelegd. De Telegraaf weet dat AZ al een bod van zestien miljoen euro en bonussen heeft ontvangen, maar dat de nummer vier van het huidige Eredivisie-seizoen 25 miljoen euro verlangt. Wel kruipen de clubs steeds dichter naar elkaar toe en is er nog een gat van ‘enkele miljoenen’.

Mocht Milan de transfer uiteindelijk beklinken, dan troeft het enkele Italiaanse concurrenten af. Naar verluidt hengelen ook Napoli en Fiorentina naar de Alkmaarse vis die Reijnders heet.