Nieuws

Feyenoord presenteert thuisshirt en gaat in zee met nieuwe sponsor

Feyenoord presenteert thuisshirt en gaat in zee met nieuwe sponsor

01-07-2023 12:40

Feyenoord heeft het thuisshirt voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. Het klassieke design met rode en witte banen wordt het komende seizoen voor het eerst gesponsord door Castore. 

Het shirt van Feyenoord is ten opzichte van de laatste jaren niet veel veranderd, maar op de rechterborst staat nu de naam van sponsor Castore. Het Engelse merk gaat steeds meer samenwerkingen aan met Nederlandse clubs: ook FC Twente en FC Utrecht prijken met het merk op het shirt. De grote shirtsponsor van Feyenoord blijft Europarcs: de naam van het bedrijf is midden op het shirt duidelijk te zien. 

Naast het thuisshirt brengt Feyenoord ook een trainingslijn uit van Castore, met onder meer trainingsvesten en broeken. Feyenoord gaat proberen voor het eerst in ruim zestig jaar tijd de landstitel te prolongeren: in de seizoenen 1960-1961 en 1961-1962 werden de Rotterdammers twee keer achter elkaar kampioen van Nederland. De grootste slag is in aanloop naar het seizoen al geslagen door trainer Arne Slot te behouden. Wel vertrok aanvoerder Orkun Kökcü naar Benfica.