Transfernieuws

'Ziyech-transfer naar Saudi-Arabië dreigt af te ketsen wegens medische keuring'

'Ziyech-transfer naar Saudi-Arabië dreigt af te ketsen wegens medische keuring'

30-06-2023 06:52

De transfer van Hakim Ziyech naar Al Nassr dreigt niet door te gaan. Saudische bronnen melden dat er problemen zijn ontstaan rondom de overstap van de dertigjarige aanvaller.

Onder meer ARiyadhiah schrijft dat de overstap vastloopt omdat de partijen niet overeenstemmen op enkele punten. Andere media schrijven dat de medische keuring een obstakel heeft gevormd en dat er twijfels zijn over de knie van Ziyech. De aanvaller verliet Ajax in 2020, maar heeft zijn oude niveau nooit meer kunnen aantikken.

Sinds het vertrek bij Ajax zit het op transfervlak flink tegen voor Ziyech. Afgelopen winter was de Marokkaan zeer dicht bij een overstap naar Paris Saint-Germain, maar door het te laat inleveren van het papierwerk aan de kant van Chelsea ging de transfer niet door. Ondanks alle trainerswissels kon Ziyech niet een basisplek afdwingen bij The Blues, die veel aanvallers inkochten. De transfer van Ziyech kent plots een hoop vraagtekens. De oud-speler van Ajax zou onder meer met Cristiano Ronaldo gaan samenspelen.