Reactie

Dallinga doet goed woordje voor Feyenoord-target: 'Hij kan de top gaan halen'

Dallinga doet goed woordje voor Feyenoord-target: 'Hij kan de top gaan halen'

26-06-2023 10:35

Thijs Dallinga heeft een hoge pet op van Farés Chaïbi. De spits van Jong Oranje denkt dat Feyenoord er goed aan zou doen om hem over te nemen van Toulouse.

Zondag bracht 1908 naar buiten dat Chaïbi één van de buitenspelers is die op de lijst staat van Feyenoord. De Rotterdammers zouden de eerste contacten zelfs al hebben gelegd om de Algerijns international uit Zuid-Frankrijk los te weken. Dallinga, ploeggenoot van Chaïbi, is lovend over hem.

"Er is een jongen die nog niet heel bekend is bij jullie en met wie wij nu spelen, genaamd Farès Chaïbi", begint de spits in gesprek met Voetbal International. "Ik las toevallig dat hij in de belangstelling staat van Feyenoord. Ik denk dat hij een jongen is die de top kan bereiken."

"Je ziet een bepaalde techniek en hoe hij speelt. Bij sommige spelers zie je gewoon dat ze iets extra’s hebben. Het is altijd moeilijk in te schatten, maar hij heeft de potentie om de top te bereiken", besluit Dallinga, die momenteel met Jong Oranje actief is op het jeugd-EK.