Transfernieuws

'Atlético en andere Europese topclubs informeerden naar Feyenoord-spits Gimenez'

'Atlético en andere Europese topclubs informeerden naar Feyenoord-spits Gimenez'

09-06-2023 11:32
1

Santiago Gimenez heeft zich in de kijker gespeeld bij Alético Madrid. De spits van Feyenoord staat daarnaast bij nog meer Europese topclubs op de lijst.

Het verhaal van Gimenez is bekend. De Mexicaan kwam afgelopen zomer naar Feyenoord en groeide vooral na de tweede seizoenshelft uit tot een consistente doelpuntenmaker. In zijn eerste seizoen scoorde de spits liefst 23 keer in het shirt van de Rotterdammers. Zijn prestaties in combinatie met zijn pas 22-jarige leeftijd maakt hem aantrekkelijk voor clubs.

Zo denkt ook Atlético Madrid er over. "Het klopt dat Atlético belangstelling heeft. Ik denk dat het een van de beste opties zou kunnen zijn. Ik kan vertellen dat het een van de clubs is die het meest geïnteresseerd is om een transfer te maken. Er zijn veel clubs die naar hem hebben geïnformeerd, zoals Napoli, Inter en clubs uit de Premier League", aldus FIFA-agent Morris Pagniello tegenover Mundo Deportivo.

Gimenez zelf is altijd duidelijk geweest over zijn toekomst bij Feyenoord. De Mexicaanse spits is heel gelukkig in Rotterdam en heeft uitgesproken te willen blijven, maar kan dit niet met de volle 100% zeggen omdat de voetballerij volgens hem onvoorspelbaar is.