Nieuws

'Feyenoord gaat Slot mega-aanbieding doen om te blijven: nieuwe salaris lekt uit'

'Feyenoord gaat Slot mega-aanbieding doen om te blijven: nieuwe salaris lekt uit'

16-05-2023 18:56 Laatste update: 19:09
1

Het miljoenensalaris dat Feyenoord aan Arne Slot wil bieden om te blijven is uitgelekt. Volgens kwaliteitskrant The Telegraph wil algemeen directeur Dennis te Kloese de oefenmeester verleiden met een salaris van zo’n 3,5 miljoen euro per jaar.

Slot presteert goed met Feyenoord en dat heeft de nodige interesse opgeleverd van buitenlandse clubs. Onder meer Tottenham Hotspur en Eintracht Frankfurt zouden de verrichtingen in de gaten houden van de trainer die zich sinds zondag kampioen van Nederland mag noemen. Daar wil Te Kloese een stokje voor steken, gaf hij kort na de huldiging al aan.

Te Kloese zou een 'mooi verhaal hebben' om Slot in Rotterdam te houden. The Telegraph weet wel wat er onderdeel van dat verhaal gaat zijn. Het doorgaans goed geïnformeerde medium weet dat Feyenoord het jaarsalaris van twee miljoen bijna wil verdubbelen.

Hoe Slot zijn toekomst zelf precies ziet, is nog onbekend. De Bergentheimer heeft nog een contract tot de zomer van 2025, maar is zelf nogal cryptisch over zijn toekomst. Tijdens het kampioensfeest wilde hij er zelf overigens helemaal geen woorden aan vuil maken.