Nieuws

Sneijder opnieuw vernietigend over Ajax: De hele jeugdopleiding is verpest

Sneijder opnieuw vernietigend over Ajax: "De hele jeugdopleiding is verpest"

08-05-2023 22:20
1

Wesley Sneijder stelt dat de jeugdopleiding van Ajax op dit moment helemaal is verpest. De recordinternational stelt dat de geboden salarissen van nu daar de oorzaak van zijn.

Het seizoen van Ajax verloopt niet hoe men het zich in Amsterdam had voorgesteld. De Amsterdammers gaan naar alle waarschijnlijkheid voor het eerst in jaren geen Champions League-voetbal spelen en strijden nu met AZ om plek drie in de Eredvisie.

"Ik vind het jammer wat daar gebeurt", begint Sneijder bij Veronica Offside. De voormalig middenvelder is duidelijk geïrriteerd over de gang van zaken. "Helemaal omdat er zoveel succesvolle jaren zijn geweest en nu is alles in één jaar verkloot. Het staat in de brand en ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat het is opgelost."

"Ik denk ook dat iedereen verpest is in de jeugdopleiding", gaat Sneijder vernietigend verder. De analist beargumenteerd zich vervolgens. "Jongens van 15 á 16 jaar werden uit het buitenland gehaald en kregen salarissen die ze bij het eerste van FC Utrecht niet eens kregen. Daar verpest je de hele jeugdopleiding mee", klinkt het.