Nieuws

Waar wordt Arsenal-Chelsea uitgezonden en hoe laat begint het?

Waar wordt Arsenal-Chelsea uitgezonden en hoe laat begint het?

02-05-2023 19:12

In de Premier League staat donderdagavond een kraker tussen Arsenal FC en Chelsea FC op het programma. Waar kan je de Londense derby kijken? VoetbalNieuws geeft meer informatie. 

Wil Arsenal de koppositie in ieder geval tijdelijk weer overnemen van Manchester City, dan zal er dinsdagavond om 21.00 uur in het Emirates Stadium gewonnen moeten worden in de Londense derby tegen het dit seizoen matig presterende Chelsea. Arsenal staat met een wedstrijd meer gespeeld één punt achter The Citizens, die morgen in actie komen tegen een andere Londense club: West Ham United.

Chelsea presteert dit seizoen ondanks de vele aankopen ondermaats. The Blues staan twaalfde met 39 punten. Bij een zege op Arsenal kunnen de Londenaren over Crystal Palace heen.

Waar wordt Arsenal-Chelsea uitgezonden?

De rechten van de Premier League liggen dit seizoen bij Viaplay. Om de absolute kraker live te kunnen volgen op televisie, tablet of telefoon, heb je een abonnement nodig bij deze streamingsdienst. Mocht je niet de beschikking hebben over een abonnement, dan zijn er op VoetbalNieuws genoeg fragmenten van de goals terug te vinden. Ook een samenvatting is na het duel terug te vinden op VoetbalNieuws. 

Bekijk hier de stand in de Premier League.