Nieuws

'Begeerde Gutiérrez trekt conclusies en wil na dit seizoen vetrekken bij PSV'

'Begeerde Gutiérrez trekt conclusies en wil na dit seizoen vetrekken bij PSV'

01-05-2023 21:30

Érick Gutiérrez wil komende zomer vetrekken bij PSV, weet het Algemeen Dagblad. Volgens het medium vindt de Mexicaan dat hij te weinig aan spelen toekomt in Eindhoven.

Volgens het AD is Gutiérrez naar zeggen van zijn entourage rijp voor een nieuw avontuur. De 27-jarige middenvelder, die in de zomer van 2018 overkwam van het Mexicaanse Pachuca, zou in de belangstelling staan van clubs uit Spanje.

Hoe PSV in het verhaal staat is onbekend, maar feit blijft dat de Eindhovenaren zelf ook nog het een en ander te willen hebben. Het contract van Guti werd namelijk afgelopen seizoen nog verlengd. De Mexicaan ligt dan ook nog tot de zomer 2025 vast in Eindhoven en dus zal er een flinke smak geld binnen moeten komen om hem los te kunnen weken.

Het AD weet niet hoeveel PSV voor Gutiérrez wil ontvangen, maar gezien de contractuele situatie zal het om enkele miljoenen gaan. Het is niet honderd procent zeker dat de middenvelder vertrekt, maar dat zal wel gebeuren als er aan zijn situatie onder Ruud van Nistelrooij niets verandert.