Nieuws

'Personele problemen bij PSV: De Jong en Mwene onzeker voor Volendam-uit'

'Personele problemen bij PSV: De Jong en Mwene onzeker voor Volendam-uit'

12-04-2023 09:50

De kans is aanwezig dat Ruud van Nistelrooij een aantal sterkhouders moet missen tegen FC Volendam. Onder meer Luuk de Jong en Phillip Mwene zijn twijfelgevallen bij de Eindhovenaren.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV startte dinsdag aan de voorbereiding op het uitduel met FC Volendam. Een aantal PSV'ers zijn niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen met Excelsior afgelopen weekend (4-0). Zowel De Jong als Mwene zijn nog niet honderd procent fit. 'De Jong trainde gisteren nog apart van de groep, maar lijkt in Noord-Holland wel weer inzetbaar', schrijft het ED.

De kans lijkt echter kleiner dat Mwene in actie zal komen tegen Volendam. 'De Oostenrijker viel uit in het duel met Vitesse en heeft te maken met een hamstringklacht', aldus het ED. De lokale krant verwacht wel dat de Oostenrijker de komende weken nog terug zal keren in de selectie van Van Nistelrooij. Mauro Júnior en Armando Obispo zijn komend weekend wegens blessureleed in ieder geval niet van de partij. Het tweetal komt dit seizoen niet meer in actie.

PSV speelt komende zondag vanaf 14:30 uur in het Kras Stadion tegen Volendam.