Nieuws

'Mbappé kan waanzinnig salaris en tekenbonus ontvangen bij Real Madrid'

'Mbappé kan waanzinnig salaris en tekenbonus ontvangen bij Real Madrid'

01-01-2022 14:24

Diverse Madrileense media beginnen het nieuwe jaar met Kylian Mbappé prominent op de covers. De Spaanse kranten lopen vooruit op de komst van de Fransman naar Real Madrid. Nu 2022 begonnen is, staat het de aanvaller vrij een voorcontract te tekenen bij een andere werkgever, aangezien zijn verbintenis met Paris Saint-Germain aankomende zomer afloopt.   

Het is inmiddels een publiek geheim dat Real Madrid alles in het werk stelt om Mbappé aan zich te binden. AS kopt in hoofdletters 'Vrij' op de voorpagina, doelend op het aflopende contract van de internationale ster. Marca schrijft dat 'het jaar van Mbappé inmiddels is aangebroken'.  

In gesprek met CNN gaf Mbappé vorige week aan sowieso niet winters te vertrekken bij de Parzijenaren. Hij wil met Les Parisiens dolgraag winnen van De Koninklijke in de Champions League en het seizoen goed afsluiten bij zijn huidige werkgever. ABC verzekert dat de pijlsnelle aanvaller het astronomische salaris van 21 miljoen euro netto per jaar tegemoet kan zien. Daarnaast kan de dribbelaar een tekenbonus van maar liefst veertig miljoen euro tegemoetzien, wanneer hij zijn krabbel zet onder een verbintenis bij de Madrilenen.