Nieuws

Spakenburg-speler haalt uitspraken Klaiber aan: 'Kende geen enkele speler van ons'

Spakenburg-speler haalt uitspraken Klaiber aan: 'Kende geen enkele speler van ons'

01-03-2023 07:17 Laatste update: 07:32

Spakenburg zorgde dinsdagavond voor een ongekende stunt door FC Utrecht in de Galgenwaard met 1-4 te verslaan. Vince Gino Dekker was belangrijk met twee assists en haalde na afloop met plezier de uitlatingen van Utrecht-back Sean Klaiber nog even aan.

"Dit zijn de mooie potjes. Nee, niemand ging van dit resultaat uit. Bizar", steekt Dekker van wal tegenover ESPN. "We komen 1-0 voor en houden de nul bij rust. We hadden al gezegd dat geen tegengoal krijgen bij rust top zou zijn. En daarna zouden we het wel zien. Dan wordt het ook nog 0-2, is er een VAR-moment (een afgekeurde goal FC Utrecht, red.) en wordt het ook nog 1-3 en 1-4. Dit verzin je niet."

"Het was op een gegeven moment wel even billenknijpen, maar we hebben snelle jongens in de counter. Mooi dat het dan zo uitpakt", aldus Dekker, die voor de bekerwedstrijd een aantal opvallende uitspraken hoorde aan Utrecht-zijde. "Klaiber zei dat hij geen enkele speler van Spakenburg kende en niet wist wie onze buitenspelers waren. Nou mooi dat ik nu dan twee assists geef en dat Luuk (Admiraal, red.) en Floris (van der Linden, red.) scoren."

De stunt in de Domstad betekent dat Spakenburg zich kan opmaken voor de halve finale van de KNVB beker. "Dit is gewoon bizar. Ik hoop stiekem op Feyenoord-uit, Ajax-uit hebben we al een keer gehad. We gaan nog een paar uurtjes door, het dorp zal uitlopen. We gaan ook nog een paar dagen met z'n allen naar Ibiza. Het is ongekend", sluit Dekker af.