Nieuws

'Verdeeldheid heerst in kleedkamer United over mogelijke terugkeer Greenwood'

'Verdeeldheid heerst in kleedkamer United over mogelijke terugkeer Greenwood'

18-02-2023 09:49

Mason Greenwood heeft contact gezocht met enkele ploeggenoten bij Manchester United. De geschorste speler werd onlangs vrijgesproken voor aanranding en huiselijk geweld, maar op Old Trafford heerst er verdeeldheid in de kleedkamer over een mogelijke terugkeer van de speler.

Greenwood is een vrij man, maar bij United wordt een intern onderzoek afgerond. Bij de club is men nog niet zeker of Greenwood terug zal of mag keren. De 21-jarige aanvaller hield al gesprekken met manager Erik ten Hag, maar het lijkt er niet op dat de speler de komende tijd in actie zal komen.

Volgens boulevardkrant The Mirror heeft Greenwood in het geheim afgesproken met ploeggenoten om weer een relatie op te bouwen met de ploeg. Greenwood speelt al sinds de jeugd bij United en heeft lijntjes uitgegooid bij de spelers die hij al lange tijd kent. Enkele van deze voetballers hebben het verhaal van Greenwood in het privé aangehoord en zelf een mening gevormd over de situatie.

Volgens ESPN worden zowel mannelijke als vrouwelijke spelers van de club eerst gepolst wat betreft de mogelijke terugkeer van Greenwood. Volgens The Times zijn er voldoende mannelijke en vrouwelijke spelers die een rentree van de 21-jarige speler niet zien zitten. De sponsoren van United plaatsen eveneens hun vraagtekens.